Informatie zomervliegdag 2013

Post hier de laatste nieuwtjes.
Gebruikersavatar
Paul Janssen
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 13 feb 2012, 21:21

Informatie zomervliegdag 2013

Bericht door Paul Janssen » vr 16 aug 2013, 19:30

Beste Atlantis leden,

Morgen is het zover, dan staat het zomervlieg weekend op het programma.

De organisatie zal s’morgens om 9:00u starten met het opbouwen van de zaken die nodig zijn, het zou fijn zijn als degene die ook blijven overnachten alvast rond 11:00u konden komen om de tent of caravan op te bouwen zodat we na de middag kunnen starten met het vliegen. Voor degene die al voor de middag komen vergeet niet om een lunchpakketje mee te nemen voor tussen de middag.

Na het middag uur willen we dus starten met vliegen en zo rond 17:00u zullen we de barbecue aansteken en kunnen we onze buik vullen met een lekker stukje vlees.
Ondertussen kunnen degene die willen natuurlijk gewoon blijven vliegen, daarna gaan we het nog gezellig maken met een drankje en wat te knabbelen.

Zondag morgen staat er om 9:30u een ontbijt gepland voor degene die blijven overnachten waarna er daarna ook weer gevlogen kan worden, in de loop van de middag zal de organisatie gaan beginnen met opruimen al nagelang eea verloopt bekijken we nog hoe laat dit zal zijn.

Zoals bekend is de eigen bijdrage voor dit hele programma €15,- PP, het verzoek om dit morgen ook direct en liefs gepast af te rekenen bij de organisatie.

Dan nog een verzoek ivm het parkeren, gezien we dit jaar niet op het perceel langs het vliegveld kunnen parkeren is de parkeerruimte maar beperkt, daarom ook het verzoek om netjes langs mekaar te parkeren langs de bomen zodat er ook zoveel mogelijk auto’s kunnen staan, een gedeelte zal ook bij de tent of caravan kunnen staan maar dat is maar beperkt. Mocht het parkeren een probleem worden dan willen we kijken om enkele auto’s bij het Kerkhof weg te zetten.

Dan hopen we nog dat de weer goden ons goed gezind zijn en we mooi weer krijgen en wensen we jullie allemaal een veilige en behouden vlieg weekend toe.

Met vriendelijke groeten,

Organisatie zomervliegweekend 2013

Plaats reactie